Nyheter från MD Invest

Här hittar du våra senaste nyheter och erbjudanden

Hälsoresa till Sianji SPA

Man möts av en prakt och fantastisk rymd i hotellentrén. Samtidigt känns det varmt, välkomnande. Material är genomgående naturmaterial. Du möts av en svag doft av aromatiska örter. Ingen hotellmusik.

Hotellet har förstås full service gällande alkohol, men detta sker diskret. På bardiskarna syns istället frukt- och hälsodrinkar.

Hotellet och flera rum är handikappanpassade. Inga ramper vid poolerna.

På hotellet finns sköterska, fysioterapeut samt läkare vissa tider.
Hotellet har en fittness-area bestående av motionslokal och gym. Träningsytor finns även utomhus på gräsplaner.

Gruppaktiviteter finns en mängd av enligt dags- och veckoschema, Det är pilates, Youga, vattengymnastik, sporter och mycket mer – se separat blad. På hotellområdet finns en gångled på 500 meter, vilket innebär 1 km t.o.r inramad av boganvill och andra växter..

Dessutom anordnas under ledning vandring i naturen från hotellet till Myndos – den sjunkna staden, pittoresk kulturskyddad liten by med fiskrestauranger.

Konferensrum, 2 st. Ett som tar 25 personer och ett som tar 100 personer i biografsittning. Fullt utrustade.
Transfer sker från Bodrum/Milas flyplats, som ligger 35 km från Bodrum. Det finns även handikappanpassad buss, som tar rullstolar.

En ypperlig miljö för rekreation, avspänning, stressa av, och dessutom en ypperlig miljö att förlägga företagets konferensresa, styrelse/ledningsgrupps-kick off m.m. Att låta hälsa genomsyra företagets ledningsgrupp skapar energi och möjligheter till fortsatt spin off i företaget.

Gruppresor gör vi i samarbete med Rex Travel som även står som researrangör.