Nyheter från MD Invest

Här hittar du våra senaste nyheter och erbjudanden

Båtresa med Aegean Clipper

Båtresa med Aegean Clipper, Turkiets största gulett i Egeiska havet, utefter Turkiets arkipelagen. Oktober.

Unik båtresa i Turkiets arkipelag

Detta är en upplevelse som ger mersmak. Välkommen till Aegean Clipper, en av Turikets största handbyggda Guletter. Aegean Clipper är en tvåmastad motorseglare med 12 dubbelhytter, alla har egen toalett och dusch.

I resan ingår mat och inhemsk dryck (öl, vin, raki). Självklart kan man ta med egen dryck för de som så önskar.
Turkiets arkipelag erbjuder en fantastisk natur sedd från havet. Under resan kommer vi att lägga till på olika platser varje dag, uppleva kulturskatter, genuina små byar m.m.

De små vikarna med sina sandstränder, höga klippformationer och det turkosa, kristallklara vattnet gör snorklingen till en upplevelse.

Veckan ombord utgår från Bodrum. Beroende på flygtider kan det finnas möjlighet att före eller efter resan kunna uppleva Bodrum, Halikarnossos, med sin korsriddarborg som känd profil. Här finns mycket mer att se och Bodrum är värd att besöka i sig under längre tid. Förutom borgen finns här, bland mycket annat, resterna av ett av världens sju underverk, Mausolos monument.

Datum och priser

Båtresa med Aegean Clipper. I priset ingår kapten, besättning, kock, all mat och dryck ombord samt transfer från och till flygplatsen. Observera att priset för flygresan tillkommer.

22-29 augusti Pris: 1.260 Euro, Fullbelagd

17-24 oktober, Pris: 840 Euro

Gå till intresseanmälan