Quality Life innebär att få, bibehålla och utveckla en kvalitet i livet. Det handlar om hälsa – att må bra. Vi vill ge verktyg och möjligheter till såväl dig som person som till företaget att få och utveckla en harmoni i livet. Hälsa – det engelska ordet wellness säger mer – handlar inte i första hand att äta grönsaker och springa. Det handlar om att få såväl kropp och själ att må bra såväl i nutid som i framtiden. Att få balans och harmoni. Att vakna upp varje morgon med en förväntan om en bra dag. Att avsluta varje dag med en summering vilket innebär båder erfarenheter, kanske även frågor och problem, men ändå – att ha krafft att göra något.

Får du harmoni och glädje och en kropp som mår bra sprider du detta med automatik vidare, såväl till din familj, vänner men även ut i ditt företag. Det skapar arbetsglädje, lojalitet och lönsammare företag.
Du bär med dig ett arv med egenskaper och riskparametrar som du ej kan påverka. Men du kan påverka din egen kropp och ditt eget handlande att ta vara på de förutsättningar du har och utveckla din hälsa.
Att vara sjuk innebär inte detsamma som att må dåligt. Det finns många sjuka männisor som mår bra –även i sin sjukdom och dessvärre finns det alltför många friska människor som är frisk men mår dåligt.

Det handlar om att leva och inte endast att existera. Vi lever i nutid och framtid. Det är du som påverkar den.

Detta är bakgrunden till Health Promotion, Quality Life. Välkommen till en nystart. Vi vill göra vad vi kan för att ge dig redskap, kunskap och motivation till ett bra liv framöver.

Vi utvecklar hälsokoncept för individ och företag såväl i Sverige som i Turkiet


RESOR I HÄLSANS TECKEN

Vi finns till för både dig som individ som företag och bokar och arrangerar resor med hälsa som inramning och där syftet kan vara rekreation, rehabilitering, konferens, utbildning, kick off etc. Dessutom – Du kanske bara önskar att få lugn och ro, koppla av och hämta kraft som individ under några dagar eller någon vecka.

Vi har ett direktsamarbete med Sianji SPA och Resort, Bodrum. Ett hotell, som vunnit pris som Europas bästa SPA-hotell och som går helt i hälsans tecken, med stor SPA-anläggning, möjlighet till motionsaktiviteter och hälsosam mat, sportaktiviteter, egen strand och mycket mer. Läs mer.

 

Intresseanmälan


HÄLSORESOR

Vi arrangerar hälsoresor med svenska ledare och kompetenser 2-4 gånger per år. Resorna kan bokas separat eller som del av ett årligt hälsokoncept. Läs mer.

Kostnaden kan till viss del dras som friskvårdspeng och utöver det även tas som bruttolöneavdrag, vilket innebär att nettokostnaden för dig är betydligt lägre än det faktiska priset.

Intresseanmälan


FÖRETAGSRESOR

FÖR KONFERENS, UTBILDNING OCH FÖR LEDNINGS- OCH STYRELSEMÖTEN

Att ha hälsa som inramning till företagets arbetsmöten ger både energi och sammanhållning. Dessutom är det viktiga signaler såväl internt inom företaget som externt till företagets marknad och kunder.

Använd Sianji Spa och Resort som ditt företags konferenshotell och konferensresmål. Hotellet har flera konferens- och grupprum. Största konferensrummet tar drygt 100 personer (biografsittning). Komplett AV-utrustning, WiFi etc. finns förstås.

Intresseanmälan


TEMARESOR

Kontakta oss och berätta om dina/era önskemål avseende temaresor så paketerar vi och återkommer med förslag. Det kan t.ex. vara mat, kultur, rekreation, dykning, båt etc. Läs mer.

 

Intresseanmälan


RESOR FÖR REKREATION

Unik båtresa med Aegean Clipper, en av Turkiets största guletter i Turkiets arkipelag.

Turkiets arkipelag erbjuder en fantastisk natur sedd från havet. Under resan kommer vi att lägga till på olika platser varje dag, uppleva kulturskatter, genuina små byar m.m. Läs mer.

 

Intresseanmälan