Vi förmedlar kontakter och erbjuder kvalitetssäkrat utbud av tjänster

Bodrum är en halvö på Turkiets västkust med ett unikt klimat, rikt kulturutbud och erbjuder allt från lugn och harmoni till ett rikt nattliv.

Bodrum som plats är mycket speciell. Här finns flera av arkeologins guldkorn och mycket historiska sevärdheter, t.ex. resterna efter Mausoleum – Mausolés monument/grav, ett av världens sjuk underverk, det gamla korsriddarborgen, Mündos, den sjunkna staden och mycket mer.

Dessutom är klimatet i Bodrum unikt. Ett av världens syrerikaste luft, den har dessutom en låg fuktighet, vilket ger en behaglig värme. Bodrum är en halvö som är kulturskyddad. Man får inte bygga högre hus än två våningar. Detta skapar en speciell landskapsbild.

På halvön finns flertal små pittoreska byar, fullt med restauranger och i stadskärnan finns ett enormt utvecklat natt- och nöjesliv med ett av Europas största utomhusdiscon som tar flera tusen personer.

Bodrum gränsar till EU och till Grekland. Den grekiska turistön Kos ligger på c:a 30-40 minuters avstånd med färja/båt.

Tjänster och kontakter när du skall åka till Bodrum

Har du funderingar på att åka till Bodrum. Grattis och varmt välkommen! Vi vill här ge dig såväl råd och tips samt förmedla kontakter för alla de behov du kan behöva.

Önskar du rekommendationer gällande flyg, transfer, hyra båt, hyra bil dykarskola, besöka sevärdheter m.m. Du kanske vill hyra ett hus, t.o.m. kanske köpa en semesterbostad i Bodrum. Vi erbjuder kontakter och samarbetspartners som vi själva har erfarenheter av och som vi valt ut. De uppfyller de krav på kvalitet som vi vill erbjuda såväl våra vänner som kunder. >> Läs mer.

Resor för välbefinnande och hälsa

Unna dig att må bra, släpp åtaganden och stress, ladda dina batterier. Förbered dig för ett liv där du får må bättre, har bättre balans. Bjud dig och dina kära på en vecka med avslappning och få ny energi

Varför inte förlägga företagets konferensresa eller ledningsgruppens kick off till en sund och energiberikande miljö. Skapa energi under konferensdagarna och kom hem, laddade med intryck och energi. >> Läs mer.

Jag vill veta mer om vad jag kan göra i Bodrum!

    Ditt namn (obligatorisk)

    Din e-post (obligatorisk)

    Ditt meddelande